Vasario ir kovo mėnesio apžvalga

Šeštadienis, kovo 27th, 2010 | Author:

Visą vasario mėnesį bei kovo 1d ir be abejonės – kovo 8 d, skyrėme Moterims – tyrinėjome savo moteriškumą, ieškojome savo stiprybės, pusiausvyros, gilinomės į sielos kalbą per kūną ir jausmus.  Pirmadienio vakarais moterys turėjo erdvę, kurioje susibūrusios galėjo tyrinėti save, dalintis rūpimais klausimais, kartu ieškoti atsakymų, šokti ir džiaugtis, rasti savo energijos šaltinį, kuris stiprintų kasdieną kiekviename žingsnyje. Visi 6 užsiėmimai buvo unikalūs – grupė atvira, todėl kiekviena moteris buvo kviečiama prisijungti ir dalyvių sudėtis per užsiėmimų ciklą keitėsi.

Kovo 15 diena buvo skirta atsipalaidavimui, relaksacijai šokyje.

Kovo 22 dienos tema – atleidimas. Juk atleisti – tai ne daryti gera kitam, o visų pirma – pačiam sau. Šį užsiėmimą skyrėme savęs tyrinėjimui per kūną ir jo kalbą, atleisdami sau ir tiems, kurie mus įskaudino, mokėmės judėti laisvai. Keitėme ne nuostatas, kodėl reikia atleisti, o mokėmės atleisti jausmais, širdimi. Didžiąją užsiėmimo laiko dalį skyrėme atleidimui pačiam sau. O atleidus sau, lengviau atleisti kitam.

Kovo 24 dieną su šokio-judesio terapija Vilniaus Universitete  turėjo progą susipažinti Psichologų Pavasario dalyviai. Dalyvavo maksimalus dalyvių skaičius – 12

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Dienos akcijos | Dovanos | Nuolaidos
Uždaryti
Eiti prie įrankių juostos